DESPRE

web design seo

Agentie de publictate online capabila sa realizeze orice proiect din domeniul web, e-commerce, digital marketing, social media, analytics.

Cine suntem ?

Agentia noastra isi desfasoara activitatea in mediul online, folosind tehnologii de ultima generatie pentru cresterea vizibilitatii firmelor si vanzarea produselor si serviciilor acestora.

Misiunea noastra

Suntem preocupati de cresterea continua a calitatii serviciilor oferite, lucram permanent cu cele mai noi tehnologii si oferim servicii performante fiecarui client din Romania si din UE.

Ce facem ?

One Stop Shop Agency

01.

Web Design

Realizam site-uri web de prezentare firme, pagini personale, portaluri, site-uri web firme prestari servicii la un raport calitate pret imbatabil.

02.

Web Hosting

Oferim servicii profesionale de web hosting pentru gazduire site-uri web, magazine online si aplicatii web la un raport calitate pret imbatabil.

03.

Ecommerce

Realizam magazine online, pagini de vanzari produse, platforme marketplace, site-uri de vanzari, la un raport calitate pret imbatabil.

04.

Digital Marketing

Realizam campanii de marketing online pentru cresterea vizibilitatii si vanzari, la un raport calitate pret imbatabil.

05.

Social Media Marketing

Realizam si administram afaceri pe retelele de social media pentru cresterea vizibilitatii si vanzari, la un raport calitate pret imbatabil.

06.

Mentenanta Web

Oferim servicii profesionale de menteanta web pe baza de abonament, suntem 24/7 online pentru afacerile clientilor.

De ce noi ?

Oferim servicii profesionale la un raport calitate-pret imbatabil, livrate in timp util, cu rezultate imediate si satisfacatoare.