Ecommerce

5/5

Servicii de creare magazin online, solutii ecommerce pentru orice afacere, vanzari online, b2b ecommerce, b2c ecommerce, import export produse, solutii de plata, solutii de livrare, solutii de automatizare ecommerce furnizori distribuitori rapoarte vanzari

ecommerce min
Ecommerce1 min

Ecommerce Design Responsive

Servicii de ecommerce design responsive

Lăsați conținutul magazinului online să curgă fără probleme

Designul responsiv al magazinului online permite conținutului ecommerce să curgă fără probleme, ca apa, pe mai multe dispozitive, crescând astfel implicarea și eficacitatea.

Designul de magazin online responsive nu este doar un lux sau o opțiune plăcută, ci este o necesitate pentru a oferi o experiență mai bogată pe mai multe dispozitive.

Experiență fără întreruperi: NU pierdeți 67% din comenzile online

Creare Magazin Online

Serviciu de creare magazin online basic sau personalizat care este construit pentru a educa, inspira, atrage și converti.

Designul ecommerce personalizat este mult mai mult decât schema de culori, imaginile și fonturile magazinului online.

Un design ecommerce personalizat este procesul de învățare și înțelegere a afacerii clientului și de aplicare a unui proces solid de strategie, experiență utilizator, execuție a designului, programare și marketing pentru a forma o prezență de succes în afaceri online.

Fiecare aspect al magazinului online este creat special pentru obiectivele organizaționale ale clientului. Considerăm că acest serviciu este cel mai important în crearea unui activ digital eficient, cu un ROI foarte pozitiv.

Ecommerce2 min
creare magazin online woocommerce min

Creare Magazin Online Profesional

Designul si funcționalitatea designului profesional al magazinului online ar putea crea multe conversii prin care puteti deveni milionar peste noapte.

Un magazin online profesional are mai multe straturi de funcționalități care nu se află pe site-urile web standard realizate de concurent, inclusiv un server web compatibil, procesarea plăților, o bază de date de inventar și un sistem complex de expediere utilizat pentru trimiterea produselor.

Pachete de întreținere a magazinului online pentru diferite nevoi

Păstrați-vă magazinul online actualizat și funcțional cu pachetele noastre de întreținere magazine online la cerere

Folosiți-vă de echipa noastră experimentată de designeri și programatori pentru a vă menține magazinul online sincronizat cu nevoile în creștere ale afacerii dvs.

Un design ecommerce premium este procesul de învățare și înțelegere a afacerii clientului și de aplicare a unui proces solid de strategie, experiență utilizator, execuție a designului, programare și marketing pentru a forma o prezență de succes în afaceri online.

Ecommerce3 min
Ecommerce5 min

Strategie intuitivă UI/UX + Redesign Ecommerce = Îmbunătățirea mărcii

Serviciul de reproiectare a magazinului online se bazează pe o abordare echilibrată de amplificare a ceea ce funcționează și de eliminare a ceea ce nu funcționează.

„Designul este ceea ce funcționează”

Să recunoaștem că nu poți avea un magazin online construit pentru eternitate. Schimbarea și nevoile în creștere trebuie să se reflecte și în magazinul online. A avea un magazin online învechit nu trimite decât un mesaj greșit potențialilor și clienților tăi.

Acum este momentul să începi cu noi un magazin online profesional

Ecommerce6 min

Te-am convins ? Bun. Contactează-ne prin formularul de mai jos sau te invităm petreci mai mult timp privind portofoliul nostru !

Colaboram cu succes de ani de zile pe partea de ecommerce, avem magazine online, cataloage de produse si site-uri web de prezentare realizate cu succes de SEO Marketing Solutions

Întrebări și Răspunsuri

Ce este dezvoltarea de magazine online personalizate?

Dezvoltarea personalizată a magazinului online este un proces de proiectare și dezvoltare a unui magazin online, ținând cont de unicitatea mărcii și de nevoile specifice ale beneficiarilor, ceea ce altfel nu este realizabil cu un șablon/soluție pachet. Cu un magazin online personalizat, obții caracteristici și funcționalități unice pentru magazinul online care iti ajută afacerea să stea in top, făcând o impresie mai bună asupra mărcii tale în rândul potențialilor clienți din online.

Cât costă construirea unui magazin online personalizat?

Costul unui magazin online personalizat depinde în întregime de nevoile tale specifice. Cerințele de caracteristici și funcționalități de pe magazinul tau online pot transforma prețul costul total al magazinului online. Costul unui magazin online personalizat poate fi între 2000 lei și 20.000 lei. Dacă avi nevoie de o aplicație ecommerce personalizată cu funcții complete, atunci costul poate ajunge până la 50.000 lei sau mai mult.

Cât timp durează proiectarea și dezvoltarea unui magazin online personalizat?

Un magazin online personalizat standard va dura cel puțin 6-10 săptămâni de la început până la lansare. Cronologia reală depinde de cât durează procesul de proiectare și feedback. Fiecare solicitare de caracteristică specifică se poate adăuga la intervalul de timp general. Lucrând în paralel la câteva aspecte, cum ar fi conținutul, imaginile și orice dependențe de la terți, poate reduce timpul.

Cum poate un magazin online sa ajute companiile să se dezvolte online?

Un magazin online personalizat diferențiază prezența online a afacerii tale de cea a concurenței. Magazinele online personalizate pot avea un flux de lucru fluid și o experiență generală a utilizatorului. Ai doar codul care este de fapt necesar și nu arunci tot ceea ce vine într-o soluție pre-ambalată.

De ce ar trebui companiile să aleagă dezvoltarea personalizată?

Dacă observi poveștile afacerilor de succes, vei vedea singurul lucru care îl face diferit de alții, care separă lucrurile sunt identitatea lor unică și ideile care stabilesc tendințe. Un magazin online dezvoltat personalizat nu oferă doar o identitate unică, ci și o experiență excelentă pentru utilizatorii tăi. Eșecul de a oferi o experiență bună pentru utilizator crește șansele de a pierde utilizatorii și comenzile acestora, în cele din urmă.

Cum ajută un magazin online personalizat unic?

Dezvoltarea ecommerce personalizată va oferi benficiarului libertatea de a fi unic pe piata. Proiectarea unui magazin online nu înseamnă doar să arunci culori strălucitoare, litere îndrăznețe și teme selectate domeniului ecommerce, de fapt, folosind un design de magazin online personalizat, dar designerii sunt, de asemenea, capabili să mapeze propunerea ta unică de afaceri și elementele cheie în design. În șabloane, ești obligat să selectezi designul de la 4 la 5 sau mai multe opțiuni, în timp ce în dezvoltarea ecommerce personalizată ești complet liber și poți oferi nota estetică la alegere.

Integrați elemente de branding în designul dvs. personalizat?

Integrarea mărcii este inteligentă și una dintre cele mai importante părți ale afacerii tale online. Dacă magazinul tau online are elemente de branding bune, atunci poți atrage atenția vizitatorilor pentru a crește vânzările. Dezvoltarea ecommerce personalizată îți oferă control complet asupra integrării mărcii.

Este șablonul ecommerce mai bun decât designul ecommerce personalizat?

Nu, și da. Depinde de scopul tău final. Dacă doresti doar să iti pui în funcțiune afacerea rapid și ai un buget redus, șablonul Ready poate fi calea de urmat. Cu toate acestea, pentru o afacere serioasă pe termen lung, un magazin online personalizat este ceea ce le recomandăm tuturor. În magazinul online bazat pe șabloane, există teme și culori specifice și trebuie să faceți o alegere dintre aceste șabloane selectate. În aceste șabloane, există multe caracteristici inutile care nu au nicio relevanță directă pentru marca sau afacerea ta. În dezvoltarea ecommerce personalizată poți obține totul creat conform specificațiilor și nevoilor tale de afaceri.

Oferă un design ecommerce personalizat control deplin asupra funcționalității?

De fapt, designul ecommerce personalizat iți oferă mai mult control decât poate oferi vreodată un șablon. În dezvoltarea personalizată, ai acces la toate funcționalitățile pe care le poți schimba oricând doresti, în timp ce într-un șablon nu poți avea acest lux , deoarece totul este gata făcut și chiar trebuie să trăesti cu mult design și elemente functionale nedorite.

Un magazin online personalizat îmbunătățește viteza site-ului?

Este un fapt statistic că majoritatea utilizatorilor doresc să încarce magazinului în mai puțin de 2 secunde și este posibil cu un magazin online personalizat. Cu un design personalizat, obțineți un cod curat optimizat, care este cheia pentru îmbunătățirea vitezei.

Creare Magazin Online Romania: Creare Magazin Online Bucuresti, Creare Magazin Online Alba, Creare Magazin Online Arad, Creare Magazin Online Arges, Creare Magazin Online Bacau, Creare Magazin Online Bihor, Creare Magazin Online Bistrita Nasaud, Creare Magazin Online Botosani, Creare Magazin Online Braila, Creare Magazin Online Brasov, Creare Magazin Online Buzau, Creare Magazin Online Calarasi, Creare Magazin Online Caras Severin, Creare Magazin Online Cluj, Creare Magazin Online Constanta, Creare Magazin Online Covasna, Creare Magazin Online Dambovita, Creare Magazin Online Dolj, Creare Magazin Online Galati, Creare Magazin Online Giurgiu, Creare Magazin Online Gorj, Creare Magazin Online Harghita, Creare Magazin Online Hunedoara, Creare Magazin Online Ialomita, Creare Magazin Online Iasi, Creare Magazin Online Ilfov, Creare Magazin Online Maramures, Creare Magazin Online Mehedinti, Creare Magazin Online Mures, Creare Magazin Online Neamt, Creare Magazin Online Olt, Creare Magazin Online Prahova, Creare Magazin Online Salaj, Creare Magazin Online Satu Mare, Creare Magazin Online Sibiu, Creare Magazin Online Suceava, Creare Magazin Online Teleorman, Creare Magazin Online Timis, Creare Magazin Online Tulcea, Creare Magazin Online Valcea, Creare Magazin Online Vaslui, Creare Magazin Online Vrancea

Cat de utila a fost pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media 5 / 5. Voturi: 4372

Niciun vot inca ...