Ce este SEO / Optimizarea pentru motoarele de căutare?
SEO înseamnă „optimizare pentru motoarele de căutare”. În termeni simpli, înseamnă procesul de îmbunătățire a site-ului tău pentru a-i crește vizibilitatea atunci când oamenii caută produse sau servicii legate de afacerea ta în Google, Bing și alte motoare de căutare. Cu cât paginile tale au o vizibilitate mai bună în rezultatele căutării, cu atât este mai probabil să atragi atenția și să atragi clienți potențiali și existenți către afacerea ta.
Cum funcționează SEO?
Motoarele de căutare precum Google și Bing folosesc roboți pentru a accesa cu crawlere paginile de pe web, mergând de la un site la altul, colectând informații despre acele pagini și punându-le într-un index. Gândiți-vă la index ca la o bibliotecă uriașă în care un bibliotecar poate scoate o carte (sau o pagină web) pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce căutați în acel moment.
Algoritmii analizează paginile din index, luând în considerare sute de factori de clasare sau semnale, pentru a determina paginile de ordine care ar trebui să apară în rezultatele căutării pentru o anumită interogare. În analogia bibliotecii noastre, bibliotecarul a citit fiecare carte din bibliotecă și vă poate spune exact care dintre ele va avea răspunsurile la întrebările dvs.
Factorii noștri de succes SEO pot fi considerați proxy pentru anumite aspecte ale experienței utilizatorului. Acesta este modul în care boții de căutare estimează exact cât de bine un site web sau o pagină web poate oferi celui care caută ceea ce caută.
Spre deosebire de anunțurile de căutare plătite, nu puteți plăti motoarele de căutare pentru a obține un clasament mai ridicat în căutarea organică, ceea ce înseamnă că TREBUIE sa ne solicitati serviile experților SEO.
Tabelul nostru periodic al factorilor SEO organizează factorii în șase categorii și ponderi principale, fiecare pe baza importanței sale generale pentru SEO. De exemplu, calitatea conținutului și cercetarea cuvintelor cheie sunt factori cheie ai optimizării conținutului, iar accesul cu crawlere și viteza sunt factori importanți pentru arhitectura site-ului.
Tabelul periodic SEO recent actualizat include și o listă de toxine folosite de alti "experti SEO" de pe piata romaneasca de promovare online, toxine care diminuează cele mai bune practici SEO. Acestea sunt scurtături sau trucuri care ar fi putut fi suficiente pentru a garanta un clasament înalt pe vremea când metodele motoarelor erau mult mai puțin sofisticate. Și, s-ar putea chiar să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp acum - cel puțin până când ești prins.
Avem, de asemenea, o nouă secțiune de nișe, care analizează în profunzime factorii de succes SEO din spatele a trei nișe cheie: SEO local, Știri/Publicare și SEO pentru comerț electronic. În timp ce tabelul nostru periodic SEO general vă va ajuta cu cele mai bune practici, cunoașterea nuanțelor SEO pentru fiecare dintre aceste nișe vă poate ajuta să obțineți succes în rezultatele căutării pentru afacerea dvs. mică, blogul de rețete și/sau magazinul online.
Algoritmii de căutare sunt proiectați pentru a afișa pagini relevante, autorizate și pentru a oferi utilizatorilor o experiență de căutare eficientă. Optimizarea site-ului și a conținutului ținând cont de acești factori poate ajuta paginile dvs. să se claseze mai sus în rezultatele căutării.
De ce este important SEO pentru marketing?
SEO este o parte fundamentală a marketingului digital, deoarece oamenii efectuează trilioane de căutări în fiecare an, adesea cu intenție comercială de a găsi informații despre produse și servicii. Căutarea este adesea sursa principală de trafic digital pentru mărci și completează alte canale de marketing. O vizibilitate mai mare și o poziție mai ridicată în rezultatele căutării decât concurența dvs. pot avea un impact material asupra profitului dvs.
Cu toate acestea, rezultatele căutării au evoluat în ultimii ani pentru a oferi utilizatorilor răspunsuri mai directe și informații care au șanse mai mari de a menține utilizatorii pe pagina de rezultate în loc să-i conducă către alte site-uri web.
De asemenea, rețineți că funcții precum rezultatele bogate și panourile de cunoștințe din rezultatele căutării pot crește vizibilitatea și pot oferi utilizatorilor mai multe informații despre compania dvs. direct în rezultate.
În concluzie, SEO este fundamentul unui ecosistem de marketing holistic. Când înțelegeți ce doresc utilizatorii site-ului dvs. web, puteți implementa aceste cunoștințe în campaniile dvs. (plătite și organice), pe site-ul dvs. web, pe proprietățile dvs. de socializare și multe altele.
Cât costă serviciile seo pentru un site web ?
Serviciile de optimizare seo pentru un site web se impart in doua sectiuni: servicii de optimizare seo onpage, optimizare tehnica si servicii de optimizare seo offpage, adica promovare seo.
Serviciul de optimizare tehnica a unui site web poate costa intre 500 si 2500 lei, in functie de marimea site-ului web. Pentru site-uri mari si complexe, acest serviciu poate costa chiar si 5000-10 000 lei sau mai mult.
Serviciul de optimizare seo offpage, este un serviciu cu abonament si preturile pornesc de la 500 lei/lunar - 2500 lei/lunar, in functie de volumul de activitate care este depusa de echipa noastra pentru afacerea ta. Daca doresti sa lucram doar pentru tine, exclusiv, sa ignoram concurenta, atunci pretul poate creste chiar si la cateva zeci de mii de lei lunar.
In esenta, pretul pentru serviciile seo, fie ca vorbim de offpage sau onpage, se calculeaza in functie de volumul de munca, complexitate si timpul petrecut online pentru fiecare afacere in parte. Toate preturile sunt negociabile, oferim contract si factura pentru toate serviciile prestate.
Cât costă serviciile seo ecommerce pentru un magazin online ?
Serviciile de optimizare seo pentru un magazin online se impart in doua sectiuni: servicii de optimizare seo onpage, optimizare tehnica si servicii de optimizare seo offpage, adica promovare seo.
Serviciul de optimizare tehnica a unui magazin online poate costa intre 1000 si 3000 lei, in functie de marimea acelui magazin online. Pentru magazine online mari si complexe, acest serviciu poate costa chiar si 10 000-20 000 lei sau mai mult.
Serviciul de optimizare seo offpage, este un serviciu cu abonament si preturile pornesc de la 1000 lei/lunar - 2500 lei/lunar, in functie de volumul de activitate care este depusa de echipa noastra pentru magazinul tau online. Daca doresti sa lucram doar pentru tine, exclusiv, sa ignoram concurenta, atunci pretul poate creste chiar si la cateva zeci de mii de lei lunar.
In esenta, pretul pentru serviciile seo ecommerce, fie ca vorbim de offpage sau onpage, se calculeaza in functie de volumul de munca, complexitate si timpul petrecut online pentru fiecare magazin online in parte. Toate preturile sunt negociabile, oferim contract si factura pentru toate serviciile prestate.